Indien u vragen heeft, neem gerust contact met ons op


 [email protected]   03/375.31.80

Onze Producten

VLIEGENRAMEN

VLIEGENRAMEN

Niets is gezonder dan een goed verluchte kamer. Helaas is dit ook de kans voor insecten om uw huis binnen te dringen. Brommende vliegen, zoemende muggen,...
VLIEGENDEUREN

VLIEGENDEUREN

Zet u tijdens warme periodes ook al eens graag de achterdeur open, maar houden de insecten u tegen? Vraag dan naar onze op maat gemaakte vliegendeuren.
VLIEGENSCHUIFDEUREN

VLIEGENSCHUIFDEUREN

Niets is zaliger dan dat grote schuifraam open te zetten en de frisse lucht naar binnen te laten komen. Helaas vinden insecten hun weg ook naar binnen. Gelukkig hebben wij bij DBM61 de oplossing.
OPROLHORREN

OPROLHORREN

U zet graag het raam open? Groot gelijk! Frisse lucht is belangrijk. En in de zomer is het helemaal aangenaam. Helaas is dit ook het seizoen waarin er heel wat insecten actief zijn.
ROLLUIKEN

ROLLUIKEN

Ruime keuze aan kwalitatieve rolluiken. Comfort voor uw woning, daar draait het om bij DBM61. Dankzij onze kwaliteitsvolle rolluiken kan u elk seizoen genieten van wat uw woning te bieden heeft.
ZONWERINGEN

ZONWERINGEN

Zonweringen zijn de ideale oplossing voor de over aanwezigheid van zon op uw terras. Onze modellen zijn steeds uitgerust met de beste kwaliteit en beschikken allemaal over een elektrische motor
TERRASOVERKAPPINGEN

TERRASOVERKAPPINGEN

Geniet buiten van elk seizoen Met DBM61 kan u ook op uw terras ten volle genieten van elk seizoen. Met onze terrasoverkappingen bieden wij u de ultieme bescherming tegen alle weersomstandigheden.
GARAGEPOORTEN

GARAGEPOORTEN

Automatisering van garagepoorten. Zowel bij nieuwbouwprojecten, als bij renovaties van oude garagepoorten. Ook hiervoor kan u bij DBM61 terecht.